Dit kan Joost ook

Digitaal receptenboek

Eierkoeken

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Klop de eieren met de suiker en de lemon curd tot een luchtig geheel. Dit duurt ongeveer 5 minuten op stand 1 van de mixer. Spatel eerst met de hand het zelfrijzend bakmeel en de bakpoeder door het mengsel. De extra bakpoeder zorgt ervoor dat de eierkoeken mooi rijzen. Mix het daarna nog 1 minuut op stand 1 van de mixer, zodat de klontjes eruit zijn.

Schep met een eetlepel bergjes op de bakplaat. Niet te dicht bij elkaar.Bak de eierkoeken in 10-12 minuten af. Ze zijn goed wanneer de randen mooi goudbruin kleuren!

Ingrediƫnten

  • 2 Eieren
  • 120g Suiker
  • 150g Zelfrijzend bakmeel
  • 1tl Lemon curd
  • 1/2tl Bakpoeder

Tip!

Dit is ook lekker erbij:

  • Snufje zout