Dit kan Joost ook

Digitaal receptenboek

Pasta met Spinazie

Bereidingswijze

Bereid de Farfalle volgens de bereidingswijze die op het pak vermeld staat. Doe ondertussen de 2 eieren (1 ei per persoon) in een pan water en breng dit aan de kook.

Ga verder wanneer de eieren koken. Laat de eieren 6-8 minuten koken. Doe de boter in een wokpan en wok de spinazie gaar op een hoog-middelhoog vuur. Zet het vuur laag. Voeg 3/4 van de blauwe kaas toe aan de spinazie en laat dit smelten. Draai daarna het vuur uit. Roer de farfalle door de spinazie en verdeel dit over 2 borden.

Laat de eieren even schrikken en pel ze dan. Snijd de eieren in kwarten en leg deze bovenop het eten. Strooi de overige kazen er overheen en dien op.

Ingrediƫnten

  • 175g Farfalle (ongeveer 1.5 hand p.p.)
  • 300g verse Spinazie
  • 2 Eieren
  • 50g Danish Blue of Viking Blue
  • 50g geraspte kaas
  • Klontje boter