Dit kan Joost ook

Digitaal receptenboek

Spaghetti met knoflook en chili

Bereidingswijze

Maak de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd in de tussentijd de knoflookteentjes in kleine stukjes.

Wacht tot de spaghetti bijna klaar is, 2 a 3 minuten voor het afgegoten moet worden.

Doe de olie in een hapjespan die groot genoeg is voor de hoeveelheid spaghetti en laat het in 30 seconden heet worden op een middelhoog vuur. Voeg de gesneden knoflookteentjes en de chilipoeder toe en laat deze onder af en toe roeren met een spatel bruin worden (niet zwart!)

Schep de afgegoten spaghetti in de hapjespan en meng het met de knoflook.

Serveer met de verse peterselie en geraspte kaas (niet te zuinig)

Ingrediƫnten

  • 200g spaghetti
  • 5 tenen knoflook
  • 2 mespuntjes chilipoeder
  • Verse peterselie
  • Geraspte kaas of Parmesan
  • 4el zonnebloemolie