Dit kan Joost ook

Digitaal receptenboek

Kabeljauwfilet met tonijnsaus

Bereidingswijze

Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180 graden.

Pel de knoflook. Doe alles behalve de kabeljauwfilet in de blender/keukenmachine. Pureer het tot een gladde saus. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Leg de kabeljauw in het midden van de ovenschaal. Giet de tonijnsaus eroverheen. Zet de ovenschaal 20-25 minuten in de oven.

Lekker met gewokte spinazie!

Ingrediënten

  • 2st Kabeljauwfilet
  • 1 blikje tonijn in olie
  • 3 ansjovisfilets
  • 150-200g Crème fraîche
  • 1tl Italiaanse kruiden
  • 1 teentje knoflook

Tip!

Dit is ook lekker erbij:

  • Zout
  • Peper
  • 1tl Kappertjes